Kunstmatige Intelligentie (AI) bij FunQtio Venlo

FunQtio Venlo (FunQtio) biedt een breed scala aan gespecialiseerde diensten in de regio Noord-Limburg, provincie Limburg.

FunQtio staat voor uitdagende tijden, geconfronteerd met een toenemende complexiteit in patiëntenzorg, groeiende administratieve lasten en een hoge werkdruk. Daarnaast bevindt FunQtio zich op de drempel van baanbrekende technologische ontwikkelingen. Hoewel revolutionaire technieken, zoals kunstmatige intelligentie (AI), nu misschien nog verre toekomstmuziek lijken, is de realiteit dat deze innovaties sneller realiteit kunnen worden dan wordt verwacht.

Dit project is daarom gericht op het ontwikkelen van een heldere, toekomstgerichte visie en een strategisch plan om de kracht van AI optimaal te benutten binnen de praktijk. FunQtio wil onderzoeken hoe AI kan helpen om de operationele processen efficiënter te maken, het werkplezier van het team te vergroten en de zorgkwaliteit voor de patiënten te verbeteren. Met een flexibele benadering wordt gezocht naar AI-oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften.

Het einddoel is het opstellen van een gedetailleerd implementatieplan dat de integratie van AI binnen FunQtio effectief en duurzaam ondersteunt, terwijl er proactief wordt ingespeeld op de snelle technologische vooruitgang in de zorg, die ook de fysiotherapie gaat treffen.

Projectsamenvatting

Projectnummer STOZ-03692421
Locatie Limburg, Nederland
Status Lopend
Jaar 2024
Subsidieregeling Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg (STOZ)
Sectoren Gezondheidszorg
Aanvrager FunQtio Venlo B.V.