Modernisering en toekomstbestendig maken van de ICT basisinfrastructuur

Evita Zorg levert een breed pakket aan thuiszorg (van het ondersteunen in de huishouding tot aan specialistische zorg zoals palliatieve terminale zorg en dementie zorg) in de regio Haaglanden.

Modernisering en toekomstbestendig maken van de ICT basisinfrastructuur binnen de organisatie en naar buiten toe. Met als doelen:

  1. Via Single Sign-On (SSO) met Multi-Factor Authentication (MFA) een efficiënte, gebruiksvriendelijke en veilige toegang tot de applicaties verstrekken aan de zorgverleners (zowel in loondienst als ZZP'ers) en ondersteunende medewerkers.
  2. Een centraal portaal voor zorgverleners en ondersteunende medewerkers te creëren/uit te breiden om een effectieve en efficiënte informatie-uitwisseling en interactieve communicatie te faciliteren.
  3. De eenmalige (consistente) invoer van data in de applicaties te faciliteren door het koppelen van de onderliggende systemen.
  4. Data geïntegreerd te ontsluiten vanuit de bronsystemen naar een centraal datawarehouse met overkoepelend informatiesysteem, waarin o.a. gericht op de eindgebruiker specifiek toegepaste – flexibele/interactieve – rapportages beschikbaar zullen komen ter ondersteuning in het primaire proces. Ter facilitering van een effectieve en efficiënte interne en externe informatievoorziening. Voor een optimale bedrijfsvoering zullen op de data 'business rules' en controles op tijdigheid, volledigheid en juistheid (inclusief afstemming tussen applicaties) van de brondata worden toegepast.
  5. Data uit de verschillende applicaties op een veilige en gestandaardiseerde manier te ontsluiten voor eOverdacht, Persoonlijke Gezondheid Omgeving (PGO) en Zorg Netwerk Omgeving (ZNO) toepassingen. Met als doel de regie over de (informatie betreffende de) eigen gezondheid bij de klant te leggen en daar actief mee aan de slag te kunnen. Voor deze uitwisseling is de inzet van een DienstVerlener ZorgAanbieder (DVZA) leverancier nodig die de veilige (gestandaardiseerde) en geautoriseerde uitwisseling van data mogelijk maakt.
  6. De aanwezige applicaties toegankelijk maken voor data ontvangst vanuit externe bronnen (zoals e-health toepassingen) om een completer beeld van de gezondheid situatie van de klant beschikbaar te hebben en deze – in gezamenlijkheid met de klant – in te zetten in het zorgplan.

Projectsamenvatting

Projectnummer SOWI-01745532
Locatie Nederland
Status Lopend
Jaar 2021
Subsidieregeling Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW)
Sectoren Dienstensector, Medische sector
Aanvrager Evita Zorg B.V.