Ondersteuning wijkverpleging – Flevoland

Woonzorg Flevoland bestaat uit vier woonzorglocaties, een thuiszorgafdeling en een dochteronderneming: Woonzorg Flevoland Huishoudelijke Hulp B.V..
Woonzorg Flevoland biedt eerstelijns verblijf, thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning in Almere en Lelystad en Almere.

De activiteiten die zullen worden uitgevoerd zijn:

  1. Het opzetten en uitvoeren van intervisiemomenten en intercollegiale toetsen. Hiervoor worden ook procesbegeleiders opgeleid, die hier een directe rol in gaan spelen.
  2. Het inzetten en overbrengen van positieve gezondheid en specifiek het spinnenweb gebruiken om de zelfredzaamheid en eigenregie van onze cliënten te behouden, te verbeteren of de achteruitgang te vertragen.
  3. Het verminderen van de administratieve druk, door het inzetten van een zogenaamde ontregelaar die de administratieve processen samen met de zorgprofessionals onder de loep neemt en aanpast, alsook het inzetten van een platform om de administratieve druk te verlagen.
Woonzorg Flevoland is er van overtuigd dat de bovenstaande activiteiten bij gaan dragen aan het werk voor de mensen, altijd voor de mensen!

Projectsamenvatting

Projectnummer SOWI-01718841
Locatie Nederland
Status Lopend
Jaar 2021
Subsidieregeling Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW)
Sectoren Dienstensector, Medische sector
Aanvrager Stichting Woonzorg Flevoland